Koppeltoernooi 2019

Zaterdag 5 januari 2019

Open Koppel toernooi met winnaars- en verliezersronde.
Maximaal 65 koppels.

Vooraf inschrijven: DartVerenigingWoensdrecht@hotmail.nl

Inschrijfgeld € 15,- per koppel.

Aangezien de eerdere toernooien druk bezocht waren adviseren wij de deelnemers van het koppeltoernooi 2019 zich vooraf in te schrijven omdat het toernooi anders wel eens vol kan zitten! Enkel de aanmeldingen via ons e-mailadres worden genoteerd als officiële inschrijving. Aanwezig melden via het Facebook evenement telt niet als officiële aanmelding.

(!) Wij verzoeken ook de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, en onverhoopt toch niet kunnen komen, zich dan ook af bij ons af te melden.

We starten met een poulesysteem (loting), in een poule van 4 speel je drie potjes van 3 legs, ieder punt telt. De twee spelers met de meeste punten gaan door naar de winnaarsronde, de twee spelers met de minste punten naar de verliezersronde. In een poule van 5 gaan de 3 spelers met de  meeste punten door naar de winnaarsronde.

Inschrijvingen Koppeltoernooi 5 januari 2019:

1) Jelle Feytel & Bregje van Gurp

Inschrijven Koppeltoernooi 5 januari 2019

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: