Koppeltoernooi 2022

Zaterdag 16 juli 2022
Open koppel toernooi met winnaars- en verliezersronde.
Maximaal 70 koppels
Vooraf inschrijven: via de link op de website
Inschrijfgeld € 15,- per koppel
Prijzengeld = Inschrijfgeld + € 150,- dankzij Cafézaal Boulevard

Aangezien de eerdere toernooien druk bezocht waren adviseren wij de deelnemers van het koppeltoernooi zich vooraf in te schrijven omdat het toernooi anders wel eens vol kan zitten! Enkel de aanmeldingen via ons e-mailadres en via de link op de website worden genoteerd als officiële inschrijving. Aanwezig melden via het Facebook evenement telt niet als officiële aanmelding.
(!) Wij verzoeken ook de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, en onverhoopt toch niet kunnen komen, zich dan ook af bij ons af te melden. Aanmeldingen via het inschrijfformulier worden handmatig verwerkt op de website; het kan dus even duren voor Uw naam op de lijst inschrijvingen staat.

We starten met een poulesysteem (loting), in een poule van 4 speel je drie potjes van 3 legs, ieder punt telt. De twee spelers met de meeste punten gaan door naar de winnaarsronde, de twee spelers met de minste punten naar de verliezersronde. In een poule van 5 gaan de 3 spelers met de meeste punten door naar de winnaarsronde.
In de winnaarsronde en de verliezersronde hebben de 1e t/m 4e plaats prijs en de hoogste uitworp. Prijzen worden alleen met de prijsuitreiking uitgedeeld, inden men eerder vertrekt gaat de prijs naar de vereniging.

Inschrijvingen:

1) Jordy Helmons & Wim Bijl