Open Boulevard 2018

Zaterdag 13 oktober 2018

Open single toernooi met winnaars- en verliezersronde.
Maximaal 65 deelnemers.

Vooraf inschrijven: DartVerenigingWoensdrecht@hotmail.nl

Inschrijfgeld € 10,- per persoon.

Extra plaatsen

Indien, net als bij Open Woensdrecht 2018, de belangstelling zeer groot is zal DVW weer 3 extra borden huren zodat het deelnemersaantal omhoog kan naar 80 deelnemers.

Aangezien de eerdere toernooien druk bezocht waren adviseren wij de deelnemers van Open Boulevard 2018 zich vooraf in te schrijven omdat het toernooi anders wel eens vol kan zitten! Enkel de aanmeldingen via het inschrijfformulier en ons e-mailadres worden genoteerd als officiële inschrijving. Aanwezig melden via het Facebook evenement telt niet als officiële aanmelding. Berichten via messenger kunnen over het hoofd gezien worden!

(!) Wij verzoeken ook de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, en onverhoopt toch niet kunnen komen, zich dan ook af bij ons af te melden.

We starten met een poulesysteem (loting), in een poule van 4 speel je drie potjes van 3 legs, ieder punt telt. De twee spelers met de meeste punten gaan door naar de winnaarsronde, de twee spelers met de minste punten naar de verliezersronde. In een poule van 5 gaan de 3 spelers met de  meeste punten door naar de winnaarsronde.

Om een indruk van het toernooi te krijgen kunt U het filmpje bekijken wat gemaakt is tijdens Open Woensdrecht 2018:

youtu.be/elhKo8kGUzY

Tijdens Open Woensdrecht 2018 zijn er foto's gemaakt door Jan Joosten; deze zijn te bekijken en te bestellen via de website van Jan:

www.JanJoosten.eu

Inschrijvingen Open Boulevard 13 oktober 2018:

1) Jelle Feytel
2) Robert Derksen (o.v.b)
3) Cheraley van den Born
4) Marc van Oevelen
5) Don Willeijns
6) Alfred Fix (o.v.b)
7) Marco Bout
8) Miranda van den Eijnden
9) Gerard Cloots
10) Wesley van der Wal
11) Erwin Tummers
12) Xander van Peer
13) Rinkum Wolters
14) John van den Eijnden
15) Jordy Helmons
16) Lajos Katona
17) Michael de Jong
18) John de Nijs
19) Jordy Schoonen
20) Erik van Selm (o.v.b.)
21) Carla Goossens
22) Ad van Treijen
23) Brian Dignum
24) Jan van der Rassel
25) Bas Koolen
26) Wim Bijl
27) Adrie Nuyten
28) Wesley Hendrick
29) Luuk van der Merwe
30) Roland Ameye
31) Alfred van der Velden
32) Rudi Minnebach

7 Afmeldingen; Peter Groeneweg, Randy Hendrick, Remco Langenberg, Corina Verberk, Leo van Haperen, eRemco van Hapren en Christian van Haperen.

Inschrijven Open Boulevard 2018

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: