Open Boulevard 2019

Zaterdag 30 november 2019
Open single toernooi met winnaars- en verliezersronde.
Maximaal 65 deelnemers.

Vooraf inschrijven: DartVerenigingWoensdrecht@hotmail.nl

Inschrijfgeld € 10,- per persoon.

ONLINE INSCHRIJVEN KAN TOT 30 NOVEMBER 12.00 UUR; HIERNA AANMELDEN OP LOCATIE TUSSEN 14.30 - 15.30 UUR!
Aangezien de eerdere toernooien druk bezocht waren adviseren wij de deelnemers van Open Woensdrecht 2019 zich vooraf in te schrijven omdat het toernooi anders wel eens vol kan zitten! Enkel de aanmeldingen via ons e-mailadres worden genoteerd als officiële inschrijving. Aanwezig melden via het Facebook evenement telt niet als officiële aanmelding.

(!) Wij verzoeken ook de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, en onverhoopt toch niet kunnen komen, zich dan ook af bij ons af te melden. Aanmeldingen via het inschrijfformulier worden handmatig verwerkt op de website; het kan dus even duren voor Uw naam op de lijst inschrijvingen staat.

We starten met een poulesysteem (loting), in een poule van 4 speel je drie potjes van 3 legs, ieder punt telt. De twee spelers met de meeste punten gaan door naar de winnaarsronde, de twee spelers met de minste punten naar de verliezersronde. In een poule van 5 gaan de 3 spelers met de  meeste punten door naar de winnaarsronde.
In de winnaarsronde en de verliezersronde hebben de 1e t/m 4e plaats prijs en de hoogste uitworp. Prijzen worden alleen met de prijsuitreiking uitgedeeld, inden men eerder vertrekt gaat de prijs naar de vereniging.

INSCHRIJVINGEN:
(!) De inschrijvingen worden handmatig verwerkt op de website; het kan dus even duren voor je naam op de site staat!

1) Dominique Croes

2) Laurent van Neylen

3) Jan van der Rassel

4) Gunther Hellemans