Open Boulevard 2021

AFGELAST

Zondag 28 november 2021
Open single toernooi met winnaars- en verliezersronde.
Maximaal 65 deelnemers met coronatoegangspas, geen toeschouwers
Vooraf inschrijven: via de link op de website
Inschrijfgeld € 10,- per persoon

Aangezien de eerdere toernooien druk bezocht waren adviseren wij de deelnemers van Open Boulevard 2021 zich vooraf in te schrijven omdat het toernooi anders wel eens vol kan zitten! Enkel de aanmeldingen via ons e-mailadres en via de link op de website worden genoteerd als officiële inschrijving. Aanwezig melden via het Facebook evenement telt niet als officiële aanmelding.
(!) Wij verzoeken ook de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, en onverhoopt toch niet kunnen komen, zich dan ook af bij ons af te melden. Aanmeldingen via het inschrijfformulier worden handmatig verwerkt op de website; het kan dus even duren voor Uw naam op de lijst inschrijvingen staat.

We starten met een poulesysteem (loting), in een poule van 4 speel je drie potjes van 3 legs, ieder punt telt. De twee spelers met de meeste punten gaan door naar de winnaarsronde, de twee spelers met de minste punten naar de verliezersronde. In een poule van 5 gaan de 3 spelers met de meeste punten door naar de winnaarsronde.
In de winnaarsronde en de verliezersronde hebben de 1e t/m 4e plaats prijs en de hoogste uitworp. Prijzen worden alleen met de prijsuitreiking uitgedeeld, inden men eerder vertrekt gaat de prijs naar de vereniging.

CORONABELEID
Cafézaal Boulevard houd zich aan de geldende maatregelen en voorschriften;
Alle bezoekers van een eet- en drinkgelegenheid moeten vanaf 13 jaar verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien.  Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd. Ook al ben je gevaccineerd, genezen of getest doe 's morgens voor het toernooi nog een zelftest voor jezelf en anderen.

(!) Door de huidige maatregelen kunnen wij enkel deelnemers aan het toernooi binnen laten, supporters kunnen helaas nog niet toegelaten worden in verband met de maximum capaciteit  van 75%  en verplichte zitplaats.

BIJ BINNENKOMST WORDT DE CORONATOEGANGSPAS INCL. ID GEVRAAGD EN GECONTROLEERD!

Inschrijvingen:

50) Ricardo Jagt

51) Bart Bal

52) Paul van Hooydonk

Afmeldingen: Jacky Lamers, Jan van der Rassel, Peter Geerts, Roland Ameye, Alain van Bouwel, Pieter-Jack de Crom, Jozef Smans, Gunther Hellemans, Benjamin Lacriet, Jan Jordaens, Joey Suikerbuik, Rink Wolters, Richard de Kort, Hans Verdult